December 2. (szerda)

2010.02.23. 17:20

A fiúk már nagyon várják a Télapót és a Jézuskát. Írni kellett a nevükben egy listát, hogy milyen ajándékokat szeretnének.

Nálunk még működik, hogy a Télapó éjszaka hoz ajándékot és a Jézuska hozza a fenyőfát. Gondolom ez annak köszönhető, hogy itt töltjük a telet, s az otthoni óvodákba járó egy-két „mindent tudó” gyerek nem árulja el a valóságot nekik. Így hát, amikor rosszak, be vannak azzal fenyítve, hogy a madárkák és a gekkók mindent látnak és el fogják mondani a Télapónak. :) Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy a Boti fogja a kezében a listát és magasra emelve az egyik fán ülő madárnak mutatja, hogy lássa, mit szeretnének kapni, és hogy adja át az üzenetet a Télapónak. Mosoly került az arcunkra…

Eddi megoldotta a kád problémáját, de a medencéjét még nem… :(

Mikor hazaérkeztünk az oviból ismét áramszünet volt, de már nem fog ki rajtunk :), mivel pár napja beszerelték az áramfejlesztő generátort, ami benzinnel működik. Délután meglátogattuk a Villa Lalu-t, ahol tavaly laktunk. Mindenki örült nekünk és a fiúknak. Szerintem abban reménykedtek, hogy megmentjük őket azzal, hogy beköltözünk hozzájuk, egy rakat pénzért és végre kapnak akkor fizetést, mert mostanában elmarad. Az egyik alkalmazott még azt is elmondta, hogy a tulaj már több havi ELMŰ díjat nem fizetett be és múltkor kikapcsolták az áramot. Elég kényelmetlen volt azzal a pár vendéggel szemben, akik ott lakott. A problémát az okozza, hogy túl magas árat kérnek, s így nincs vendég vagy csak kevés…. Majd elmentünk kedvenc olasz Gourmet üzletünkbe venni egy-két finomságot. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr871784314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása