Február 1. (hétfő)

2010.04.15. 11:43

Kómásan elvittem a gyerekeket az oviba. Ma van az első olyan nap, hogy Ibu reggel 9-re hozzánk jön a házba takarítani és ebédet főzni. Dél körül pedig elindul Sanurba, az oviba a gyerekekhez az ebéddel. Délelőtt Eddi is előkerült több nap után, és kitakarította a medencét.

Aztán a postás „csengetett kétszer”, s meghozta a várva – várt MÁK-ot, amit anyukám küldött Bálintnak, konzerv kacsamájasok, cigarillos-ok és újságok társaságában J.

Estére búcsúvacsorát szerveztünk Jenőéknek, mert holnap indulnak haza Mo-ra. Elvittük őket az Ultimo nevű olasz étterembe, ahol ismételten nagyon finomakat ettünk. A gyerekek jól érezték magukat, bújócskáztak, nézték a séfeket, ahogy főznek, majd megették az összes ételt, amit rendeltünk nekik. A napot pedig a 4 gyerek a szakadó esőben, egy éjszakai medencézéssel zárta, míg a szülők sört, koktélt szürcsölgetve beszélgettek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr861923136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása