Január 13. (szerda)

2010.03.08. 10:14

Az ovis fuvart követően, megettem a Smorgas-ban a fahéjas csigámat és megittam hozzá az erőt adó zöldteát, majd elindultam a Bali Mal Galery-ba ahol a férjemmel volt megbeszélve egy találka, az optikus üzlet előtt.

Már több hete felfigyelt arra, hogy olvasáskor a nagyon apró betűs szövegeket nem tudja elolvasni. Így eljött a napja annak, hogy egy szemvizsgálaton essen át, aminek az eredménye az lett, hogy olvasáshoz 1,25-ös szemüveget kell hordania. Ez már a korral jár… :). Megrendeltük így az okulárét, aminek elkészítését egy hetes határidővel el is vállalták. Míg írták a megrendelőt, Zsolt elmesélte, hogy mielőtt indult otthonról, Eddi megérkezett hozzánk, beütötte a villanyórába az új kódot, majd ismét ünnepségre hivatkozva el is viharzott. Se takarítás, se medence tisztítás…. Ismét nem volt kedve dolgozni, gondoljuk a sok arak iszogatása után, másnaposan nem túl könnyű a munkát elvégezni. Ugyanis pár napja Ibu mondta, hogy mesélte neki Eddi, hogy délutánonként az unokatestvére „kocsmájában” szoktak iszogatni és beszélgetni :(. Szóval nem véletlen volt már az, hogy éreztük rajta párszor a szeszszagot. Sajnos így újabb rosszpontot szerzett nálunk. S Ibu volt az, aki tipp-topp rendet vágott nálunk délután.

Az oviból hazafelé, amikor beszélgetni szerettem volna Bálinttal, hogy mi történt vele az oviban, megkaptam rendesen tőle a magamét, mivel ez a téma pont nem érdekelte: „ Nem beszélek veled Mama, amíg ilyen hülyeségeket kérdezel…„ Szóval így hazafele csak a Botond fiammal társaloghattam…:) Majd hazaérve leültek az asztalhoz és ebédet kértek, mivel az óvodai mai ebéd nem ízlett nekik. Ekkor Bálint újból kinyitotta a beszélőkéjét és a következő okfejtéssel szórakoztatott minket: „Mama, az oroszlánnak milyen erősek a fogai? Olyan erős, hogy a fejünket is le tudja harapni?” „Igen”- válaszoltuk. Erre ő: „Ha leharapja a fejünket és elmegyünk a doktor bácsihoz, az már nem tud minket megjavítani, mert meghaltunk.” :) Erre csak mosolyogva bólogattunk…

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr861818358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása