November 16. (hétfő)

2010.02.23. 06:39

A vízpumpánk mondta fel a szolgálatot, folyamatosan ment, s még sem volt víz a csapokban. Hívtuk Dewa-t (a házért felelős manager-t) hogy probléma van. Szólt ezermester emberének, aki órák kérdése alatt (a késés jellemző itt Balin, úgy hívják indonézül: jam karet azaz ruganyos óra) megérkezett, majd elhárította a problémát.

Ma béreltünk két motort, amikkel este elmentünk a fiúk kedvenc éttermébe a Bubba-Gump-ba. Épp megettük a vacsit, amikor hallottam, hogy kopog az eső a tetőn. Rohantunk a motorokhoz, hogy a bukósisakok, amiket kint hagytunk ne ázzanak „szarrá”. Felkaptuk az esőkabátokat – persze addigra már ömlött – s elindultunk haza. A fiúk – annak ellenére, hogy esőkabátban voltak – annyira eláztak, hogy még az alsónadrágjuk is vizes volt. Gyorsan beugrasztottuk őket a meleg vizes kádba…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr541782867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása