Január 30. (szombat)

2010.04.15. 11:13

Ma „gyereknap” volt. A jó időnek köszönhetően csúszdaparkba mentünk Jenőékkel (Jenő = a magyar csapat, oszlopos tagja). Délután 3-ig a fiaink szinte folyamatosan a vízben voltak, hol úsztak, hol csúszdáztak, vagy éppen ettek J.

 

 

Majd haza motoroztunk, és egy kis csendes pihenőt rendeltünk el, hogy a további esti programot is bírják. Felhívtuk Minnie-t, - az egyik pincérnőt – hogy este fél 8-ra foglaljon nekünk 12 főre egy nagy asztalt a Bubba Gump-ba, a fiaink kedvenc rákos éttermébe.

 

Mindenki meg volt elégedve a vacsorával. Volt, aki rákot, volt aki halat és volt olyan is aki oldalas evett. Este 10 körül kikértük a számlát, s mivel a gyerekeink is éberek voltak még, átmentünk a JP’s Warungba egy kis Saharadja koncertre J. A fiúk tátott szájjal, teljes átéléssel figyelték az előadókat és hallgatták a zenét. Fél 12-re értünk haza, amikor minden mese és ceremónia nélkül a fiúk bedőltek az ágyba és már aludtak is….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr791923046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása