December 14. (hétfő)

2010.02.25. 04:52

Nagyon örültem, amikor Boti reggel 6-kor ébredt a testvérével :(. Kicsit zombinak éreztem magam, de legalább már nem lázasak. Ma még nem mentek oviba. A délelőtt játszással telt és össze-vissza evéssel. Végre megjött az étvágyuk :). Viszont a nagy meleg ellenére a medence ismét szinte használhatatlan, olyan zöldes a vize. Eddinek sikerült ismét másfél hétig ki nem takarítania. (Szerintem fél tőle, mivel nem biztos a dolgában.) Így ma egy nagy játékos ládába ültek a fiúk hűsölni :).

Eddi megígérte, hogy elmegy ebédelni és utána felporszívózza és beleönti a „magic” szert ismét. Ibuval direkt rákérdeztettem; ugye az kb. 1 óra múlva lesz, mire a válasz ez volt: igen-igen, egy óra múlva itt van és folytatja. Ismét sikerült 3 óra múlva visszaérnie.

Délután elmentünk egy kicsi motorozgatni, majd vacsi és utána fürdés. Igen ám, de most meg nincs meleg víz, ez mondjuk hidegzuhanyként ért :), így hideg zuhany várta a fiúkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr201788507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása