December 19. (szombat)

2010.02.28. 09:20

A mai programunk ismét az oviban kezdődött, ahova ma érkezett a télapó, aki apró ajándékkal kedveskedett a gyerekeknek, és akivel le lehetett fotózkodni.

Reménykedtem, hogy nem egy sötétbőrű mikulás fogja üdvözölni őket :), mert Boti már igen szemfüles ezekhez… 

A kertben lehetett különböző karácsonyi dolgokat készíteni, mint például télapót ragasztani, díszeket festeni, és süteményeket cukormázzal dekorálni.

Jól sikerült a délelőtt a fiúk nagyon élvezték.

A bulit követően, lementünk az óceánhoz egy nagy fürdés erejéig majd indulás haza ebédelni.

Mára megkértük Ibut, hogy aludjon nálunk, mert este el szeretnénk menni Szepiékkel a Saharadja koncertre, ami minden szombaton van a JP’s warung-ban. Hét óra körül elkezdtünk készülődni, amikor ismét áramszünet. S mivel a generátorunk nem bír el minden fogyasztót, folyamatosan variáltunk, hogy mikor mi működjön. A fiúk hálószobájában a légkondit, egy-két lámpát, és a hűtőket egyszerre elbírja, csak amikor a fürdéshez készülődtünk akkor a vízpumpára volt szükség, így pl. addig kihúztuk a hűtőket. Majd mikor hajat mostam, a hajszárítót kellett beizzítani, akkor lekapcsoltuk a légkondit és így tovább. S mire megvacsoráztak a fiúk, megfürödtünk, hajat mostam, visszajött az áram, aminek nagyon örültem, mert házi nénink annyira még nem tudja kezelni a generátort, ha valami miatt levágja valamelyik fogyasztó. Így sokkal nyugodtabban indultunk el itthonról az éjszakába.

Először elmentünk vacsizni a Rumours étterembe, utána találkoztunk a Szepiékkel a JP’s Warung-ban, ahol kiderült, elmarad ma a Saharadja, s helyettük egy másik együttes salsa zenével szórakoztatta a vendégeket. Egy-két ital fogyasztása közben beoltottam Barbarát, hogy ma éjszakai vásár van 50-75% kedvezményekkel az egyik bevásárló központban, s hogy nincs-e kedvük oda átmenni. Persze a fiúknak nem nagyon tetszett a program, de megbeszélték, hogy mi megkapjuk a bankkártyákat és ők pedig leülnek egy sörözőbe addig. Megérkeztünk a Bali Mall Galeria –ba (bevásárló központ) ahol kiderült, hogy kb. még 20 percünk van zárásig, mivel az éjszakai fogalom azt jelentette, hogy éjfélig vannak nyitva az üzletek. Így én berohantam a Crocs üzletbe, hogy a fiaim karácsonyi új verdás crocs-át megvegyem és kész, záróra. A fiúk nem voltak nagyon boldogok, mivel nem volt nyitva söröző – pedig nagyon szomjasak voltak… Mivel ma este már két-három programmal besültünk a Szepiéknél, úgy döntöttek, hogy most ők állnak elő egy új programmal, mégpedig azzal hogy menjünk át hozzájuk inni egy italt. Na, ezt a programot nem tudta semmi sem keresztülhúzni…

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr411796358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása