Január 20. (szerda)

2010.03.08. 17:26

Ma én vittem a gyerekeket ismét az oviba. A Boti tanár nénije teljesen odáig volt a fiam teljesítményétől, aki megtanította neki, hogy hogyan kell leírni azt, hogy BOTI, mivel minden általa készített rajzra, festményre…stb,idáig Botondot írtak és neki jobban tetszik a rövid neve, amit nem tudtak a tanár nénik, hogy hogyan kell leírni.

Ezen a héten az oviban a rovarok és a bogarak a téma, így Botond ma egy gyurmából készült vöröshangyával, Bálint pedig egy pillangóval érkezett haza. Tegnap pedig egy szitakötő és egy méhecske „költözött be” házunkba.

 

Délután nagy volt ismét az öröm, amikor megjött Yuss játszani a fiúkhoz. Teljes átéléssel, mint egy harmadik nagy gyerek vonatozott, rendőröset játszott, még azt is alig hallotta meg, amikor kérdeztük tőle, hogy kér-e valamit inni :). Este 7 körül megérkezett a többi vacsora vendég is, Szepi, Barbara és Gina. Az előétel lazactatár és saláta, a főétel fokhagymás rák spagettivel – amit Zsolt készített -, s desszert tiramisu volt. Ismét mindenkinek minden nagyon ízlett. A gyerekek nem akartak lefeküdni menni, annyira jót játszottak Yuss-al, de a vendégek sem, mivel csak 1-kor távoztak :).

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr971821636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása