Január 18. (hétfő)

2010.03.08. 17:10

Újra kezdődik a hét. Reggel indulás az oviba, majd miután kitettem a fiúkat irány a Hypermarkt-ba vásárolni, ami 9-kor nyit. Itt Balin minden üzlet sokkal később nyit, mint Magyarországon. Egy-két kisebb üzlet, mint a Bali Deli és a Bintang nyit a legkorábban, 8 órakor :), így a korán kelő fiaimnak kénytelenek vagyunk, előző nap délutánján már megvenni a reggeli süteményét, kiflijét.

Megérkezek a Hyper-be, majd a következő látvány fogad 9:20-kor, minden kapu be van zárva. Fél 10-kor nyíltak meg a bejáratok, biztos egy kicsit elaludtak, vagy a szokásos „jam karet” volt :). Miután bevásároltam, elmentem a Kuta Square-re a Matahari áruházba egy kicsi ruha-turira. Sikerült 60,- Ft/db áron pár pamut zoknit vennem a fiúknak. Majd gyorsan megebédeltem a szomszédos étteremben, ahol rántott tintahalat rendeltem, s utána irány vissza a gyerekekért Sanurba. Bálint pont Marika-val játszott a kertben, aki egy orosz kislány és 2,5 éve él Balin. Ez idő alatt megtanult angolul, indonézül és balinézül is, mivel a baby-sitter nénije balinéz. Nem rossz arány 4 évesen, 4 nyelv birtokosának lenni :). Az anyukája idegenvezető, a szigetre érkező orosz turistákat istápolja. Amúgy az oviba még jár svéd, belga, francia, norvég, japán, indonéz, olasz, német, kenyai, amerikai és persze nem utolsó sorban magyar gyerek is. Ez egy „best mix” ovi :).

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr931821534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása