December 30. (szerda)

2010.03.03. 08:14

A mai napot itthon töltöttük, játszottunk, fürödtünk és főztem. A fiúk angol tudása egyszerűen hihetetlen gyorsaságban fejlődik. Míg Ibuval játszottak például ilyen mondatok hagyták el Boti  száját: This bácsi has two pieces, and that is a swimmingpool, the blue one. , vagy 'There is a boat, bring it over there.' Én csak nagyokat lesek, miközben főzöm a húslevest…

Míg a fiúk délután szundiztak, 1 hónap után ismét masszázs, hurrá. Most a Barbarát is elvittem magammal, hátha kedvet kap ő is ehhez a remek időtöltéshez. Sajnos az elmúlt két év folyamán megismert kedvenc masszőrnőm, Linda már nem dolgozik a Cozy-ban. Mielőtt kiérkeztünk, előtte 2 héttel kellett elbúcsúznia a szalontól, valami probléma miatt. Szerencsére ez a hely több remek kezű munkaerőt foglalkoztat, s biztos meg fogom találni, idővel, a számomra legmegfelelőbb masszőrt. Egy szó, mint száz, remek 1,5 órás kényeztetésben volt részünk, átszámítva 1.800,- Ft-ért.

 

Mire hazaértem a család többi tagja a medencében lubickolt. A kisebbik fiam Bábi – aki még nem úszik, és tart a víztől egy kicsit – véletlen bebukfencezett a vízbe, s mikor kijött nem tudta, hogy sírjon-e vagy ne. Mivel mi jól kezeltük a helyzetet, csak meglepődött arccal állt tovább, s közben mondtuk neki a dicsérő szavakat, hogy milyen ügyes volt. Utána ismét megkérdeztük, hogy berakja-e a fejét a vízbe újra, mire a válasza:  - Nem. – Miért nem? –kérdeztük. - Mert csak kipróbáltam. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr41804942

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Masszázs Balin 2010.03.03. 16:32:03

Ha éppen arra jár valaki, ki ne hagyja az alkalmat, hogy megtudja, milyen az olcsó és kiváló masszázs Balin:anitabali.blog.hu/2010/03/03/december_30_szerda_1

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása