November 24. (kedd)

2010.02.23. 11:54

Reggel a fiúk apjukkal ismét beültek a Mr Bean-es jeep-ünkbe. Irány az óvoda. Út közben Zsolt készített egy fotót, ami azt mutatja, hogy a kormány és az ablak között pont csak annyi hely van, hogy az ökle elfér. Így most már biztosan eldőlt, hogy ismét autót fogunk cserélni.

A mai nap nyugodtnak indult, de csak délutánig, amikor ugyanis a szomszéd építkezés mellett elkezdték égetni a szemetet és hatalmas pernyék és bűz szállt be az 5 méteres falunk felett. Volt, amelyik a medencénkbe landolt, volt ami a nappalinkat választotta, így nem volt mit tennünk elmenekültünk itthonról vásárolni. Mire hazaértünk visszaállt a rend. Megvacsoráztunk, s már este 8-kor a fiúk kimerülten beestek az ágyba és nyomban elaludtak. Kihasználva a nyugalmas és csendes estét, a Scrabble bajnokság beindult, majd este 9 felé a szomszéd flex-e is. 10-kor még simán nyomta a géppel a visítást…

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr861783381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása