November 29. (vasárnap)

2010.02.23. 15:43

Eddi nem jött ma dolgozni, de ez itt Balin belefér. Majd az egyik konnektort sikerült a sütőnk beüzemelésével tönkre vágnunk :(, mire mi túlélők, elővettük hosszabbító készletünket és hatalmas kábel kavalkáddal beüzemeltük, amiket kellett. Vasárnap lévén nem zaklattunk senkit a hibával, majd jön a hétfő

Délelőtt azért ért egy kellemes meglepetés is minket. Pár napja megkértem az Ibu-t, hogy az Éva magazinom adventi számával menjen el a virágoshoz és próbálja elérni, hogy készítsenek nekünk egy adventi koszorút, vagy legalább valami ahhoz hasonlót. Ma 10-re kellett érte menni. Gyönyörű lett, négy gyertya, zöld levelek, toboz (ezt mondjuk, nem tudom, hogy honnan szedték, mert itt sok fenyőt nem lát az ember a trópusi éghajlatnak köszönhetően), orchideák, és arany szalag. S mind ez átszámítva 1.800,- Ft-ba került. :)

A férjem ment érte, s büszkén hozta haza, mivel neki is sikerélménye volt a virágosnál. Amikor megdicsérte indonéz nyelven, hogy milyen szép a virágkompozíció, a virágos hölgy – két gyerekkel az ölében – csak ennyit mondott: amilyen Te vagy. Tyűűűűű, jobb ha vigyázok… :) 

Este elmentünk a gyerekekkel az ötödik születésnapját ünneplő Kartika Plaza-hoz, ahol megvacsoráztunk, majd izgatottan vártuk a Saharadja együttes koncertjét az óceánparton. Negyed kilencre volt meghirdetve, de persze ismét (Jum karet) késés. Addig a fiúk felették a fagylaltosok készleteit, megittak több üveg vizet. S fél 10-kor elkezdődött a várva várt koncert. A fiaink már igen csak kíváncsiak voltak arra, hogy milyen a Papa és a Mama kedvenc együttese.  Tetszett nekik. :)

Sajnos 10 körül el kellett indulnunk haza, mivel Boti – a kőkemény nagyfiú – nem volt délután hajlandó aludni, és teljesen elálmosodott. Hazafelé menet a Zsolt szállította motorjával a Bálintot és én pedig Botit. Kb. 500 m után arra lettem figyelmes, hogy Boti állva alszik a motoron. :) Úgy ahogy kapaszkodott, persze közben én szorítottam a két térdemmel, a feje pedig imbolygott, mint egy felcukkolt kobrának. A Bálint is elszunnyadt, de ő csak már 1 km-re a házunktól. A Zsolt éppen indult a zöld lámpánál, mikor a Bálint elfelejtett kapaszkodni és teljesen hátravágódott a Zsoltra...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr831784028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása