December 22. (kedd)

2010.02.28. 11:26

Ma semmi különös nem történt, este elmentünk pár DVD-t és könyvet venni. Itt Balin külön üzletek vannak, ahol 200,- Ft/db áron bármiféle filmet, zenét, koncertet DVD-re vagy CD-re másolva megvásárolhatsz. Mindig mosoly jön az arcomra, amikor bekapcsolok egyet és az elején, írják, hogy ezen adathordozó másolása 5 év börtönbüntetést von maga után :). Csak nem Balin, ami amúgy is olyan korrupt hogy….. És a fő vicc, hogy két évvel ezelőtt Balin tartották a világ legnagyobb  korrupció ellenes konferenciáját. Ha-ha-ha :). Szóval vettünk 10db Dvd-t, ami esetén még választhatsz 3-at ajándékba!!!! Majd meglátogattuk a könyvesboltot, ahol felfedeztünk egy nagyon szuper rákételeket tartalmazó receptes füzetecskét. Szintén jó drága volt :).

Hazafelé a Bálintnak volt egy aranyos szövegelése. A szituáció a következő volt: jöttünk hazafele motorral és a kis bevezető utcánkon átugrált előttünk egy béka, akit majdnem elütöttem, erre ő:

„- Majdnem ráment a motorunk kereke.

- Majdnem lapos lett

- Majdnem kijött a torkán, amit evett.

- Majdnem meghalt.” :) :) :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr591796592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása