Január 14. (csütörtök)

2010.03.08. 10:28

Ma Zsolt volt a soros a reggeli fuvarozásban. Útközben az ovi felé a testékszerek volt a téma az autóban. Boti említette, hogy ő már látott valakinek a köldökében egy fülbevaló-szerűséget. Erre apukája elmagyarázta, hogy régen a nők csak fülüket lyukasztották ki, hogy fülbevaló kerülhessen bele. A mai világban, viszont van, aki a köldökébe, az orrába, a nyelvébe is rak piercing-et, ami amúgy a becses neve ezeknek a testékszereknek. Egy rövidebb hallgatás után Bálint megszólalt: „Papa, ugye a Mamának is van lyuka?...” No comment ismét, csak röhögött magában a mondat kétértelműsége miatt. Míg a férjem jókat szórakozott a gyerekekkel, megérkezett a házunkba Eddi. Én csináltam a dolgomat a számítógépen és főztem, de közben azon  gondolkodtam, hogy mindjárt szólok neki, hogy nem kell takarítania mivel minden csillog-villog, Ibunak köszönhetően. Sajnos az elmúlt hetekben történt hazudozásai miatt már más szemmel is nézek rá. S nem szívesen látom a házunkban. A takarítása sem ér sokat (Hideg vizes, mosószeres felmosást végez a trópuson, ahol hemzsegnek a baktériumok, s amin elsősorban a forró víz sokat segítene. Tollseprűvel porol, így a párás levegőnek köszönhető letapadt porréteg, nem tud eltűnni a polcokról. Seperni és felmosni csak ott szokott ahol a papok táncolnak, így van, amikor a gyerekek ágya alatt hatalmas porcicák, hangya- és légy-tetemek, a begurult játékokkal együtt több napig ott hevernek, s csak akkor tűnnek el, amikor Ibunk időközönként rendesen feltakarít.), csak az itt élő emberek megélhetése más és sajnáltam volna, ha a fizetésétől elesik. Viszont ha változás nem fog bekövetkezni, el kell válnunk tőle.

Délután elmentünk vásárolni motorokkal, majd a fiúk esti lefektetését követően nyomtunk egy-két agymozgató Scrable party-t a Szepiékkel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr941818387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása