November 21. (szombat)

2010.02.23. 07:34

Délelőtt elindultam vásárolni, kis jeep-ünkkel. Ajaj, felért egy túlélő túrával. A féket már több tíz méterrel előbb el kellett kezdeni nyomni, hogy meg is álljak ahol kell. Ez itt Balin tiszta életveszély, mivel motoros ország és bármikor bevághat eléd valaki…stb. Majd ahogy felgyorsítottam a SunSet Road-on 55km/órás sebességre a kormány apró jobbra-balra rángatózása mellett az egész kocsi – a „jó állapotú” futóműnek köszönhetően – himbálózni kezdett, s olyan érzésem volt mint amikor egy 8-as van a bicikli kerekében…. A rádiót bekapcsolva régi sláger zenék szóltak, tiszta retro érzés fogott el. Úgy döntöttem, hogy ettől az autótól meg kell szabadulni, mert inkább a motorral viszem a fiúkat továbbra is az oviba, mint ezzel a csotrogánnyal, ami sokkal veszélyesebbnek tűnt.

November 22-dikén van a szülinapom (holnap), de kérésemre a férjemmel a mai napon mentünk el vacsizni, arra a helyre ahol a kedvenc balis együttesem a Saharadja adott koncertet. Be lettek avatva, s éjfél után pár perccel eljátszották nekem a Happy Birthsday-t…

Itt találkoztunk Peter-rel, - akit tavalyról már ismertünk, egy Gina party-ról, s aki már járt Magyarországon is – és aki örömmel fogadott minket. Persze már nem volt szomjas és ismét felhozta mini szendvicses sztoriját, amin mi csak nevettünk nagyokat. Amikor Budapesten járt, az emlékében mély nyomot hagytak valami apró szendvicsek, amiket ott evett, s nem a Halászbástya, s nem a Mátyás templom, hanem a „mini sadwiches”. Amikor pedig a Saharadja előadott egy zsidó nemzetiségű, Mazeltov-os köszöntésű számot, megkérdezte tőlünk: ez nem egy orosz pop sláger? :) Most ő elutazik 3 hónapra Vietnám-ba, Thai földre, de megígértük neki mikor visszajön fogunk neki csinálni magyar mini szendvicseket…

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy az étterembe érkezésünkkor nem volt áram a koncert kezdetéig, mivel pont abba a kerületbe tartozott, amelyikre aznap esett a sor áramszünetileg. A séfek gyertyafényben gáztűzhelyeken főzték a kifogástalan vacsorákat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr461782908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása