November 18. (szerda)

2010.02.23. 07:17

Első nap az oviban. Elmentünk meglátogatni a Cheeky Monkey ovit, a fiúkkal. Sajnos sok óvó néni már nem dolgozik, akik tavaly még nagyokat játszottak a fiúkkal. Viszont Ibu Made, Ibu Ayu, Ibu Ika nagy-nagy örömmel fogadta a fiúkat, akik már egyből részt is vettek a foglalkozásokon. Most a Delfin csoportba lett beosztva Bálint, Boti pedig a következő héttől nagycsoportba fog járni, ahol már komolyabb dolgokat tanulnak angolul.

  

 

 

 

 

 

 

Igyekeznem kellett haza az oviból, mivel a vízpumpa kedd estétől állandóan ki-be kapcsolt, és jöttek ismét a szerelők. Ahogy hazaértem az a kép fogadott, hogy Eddi (a bejáró fiú, aki minden nap jön takarítani, rendet rakni…stb) áll egy széken és a vízpumpát próbálja szerelni, amiből már a víz is folyt. Majd egyszer csak vett egy zuhanyt, amikor szétcsavarozott valamit. J Mindezek ellenére, megoldotta a problémát, s mire kiértek a szerelők nekik csak az volt a feladatuk, hogy leellenőrizzék azt, amit kis emberünk megcsinált.

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr351782892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása