November 25. (szerda)

2010.02.23. 12:14

Indulás reggel az új jeep-ünkkel az oviba, ma én voltam a soros a fuvarozásban. A forgalom általam már megszokott – mindenfele motorosok, taxisok, leputtyant teherautók amikről azt várod hogy mikor esik le eléd valami az útra -  csak akkor kaptam fel a fejemet amikor a SunSet sugárúton – azon a részén, ahol 3-3 sávos az út – a középső sávban haladva, jobb oldalamon egy motoros, majd a baloldalamon is közelít egy, csak az szemből… De ezek ellenére szerencsésen beértünk az óvodába.

Hazaérve a szokásos kép fogadott, már csak 15 kw-ot mutatott a villanyóra, a vízpumpa ismét folyamatosan megy, és nincs nyomás a csapokban. Felhívtuk Eddit, aki egyszerű válasszal megoldotta a problémát: Biztos azért megy a pumpa folyamatosan, mert tölti a víztartályt… Sajnos én már tapasztalatból mondom (az elmúlt napoknak köszönhetően) hogy egy idő után nemhogy a nyomás lesz gyenge, hanem nem fog folyni a csapokból a víz sem. Így is lett.

Az esténket még megkoronázta az is, hogy a medence gépészaknájában lévő motor ismét ki-be kapcsolgat, s már csak azt vártuk, hogy mikor fog felbuggyanni a víz ismét a talajból.

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr21783425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása