November 20. (péntek)

2010.02.23. 07:21

Reggel indulás az oviba. Ahogy kilépünk a kapun, látjuk, hogy annak ellenére, hogy van autónk még sem azzal megyünk, mivel a bal első kereke teljesen leeresztve :)

Motorra pattantunk, és iszkiri.

Reggel raktak pénzt az áramkártyára, kemény 100kw-ra elegendőt. Számolgattunk, hogy ez maximum 2 napra elegendő, mivel mennek a légkondik, a hűtők…stb. Ez azt jelenti, hogy szombat estig jók vagyunk, igen ám viszont hétvégén nincsenek nyitva az irodák és nem lehet feltölteni a kártyát. Ezt jeleztük Dewa –nak és Eddinek is. Eddi vállalta, hogy intézkedik, ha Dewa nem is ad pénzt neki, akkor majd az ő saját pénzéből rátölt ma délután 3-ig nekünk még 200.000Rp értékben kw-ot. Délután 4-kor még semmi hír nem volt, majd 5-kor felhívtuk és szerencsére bediktálta a kódot, amivel ismét 100kw került az óránkba. Csak egyet nem értünk, miért nem raknak egy hónapra elegendő mennyiségű pénzt a kártyára…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anitabali.blog.hu/api/trackback/id/tr691782897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása